|
4424
|
Forum Genel / Anket / BiDilekTut.Com Nasıl Buldunuz..?
|
: Mart 04, 2008, 08:50:02 ÖS
|
Kanka tşk ederim çok yerinde bi anket açtın. Ben Bu foruma ümitlerimi ektim. Sizlerle yeşerecek inşallah. Bu forum aslında sizlerle güzelleşti. Forumda herkese iyi eğlenceler diliyorum. Forumumuz Herkese Hayırlı olsun.. Yorumlarınızı Esirgemeyiniz .. Acımasız Olabilirsiniz 
|
|
|
|
|
4425
|
Bi Müzik / Türkçe Şarkı Sözleri / Sezen Aksu - Bu Gece
|
: Mart 04, 2008, 08:45:31 ÖS
|
|
Sezen Aksu - Bu Gece
Al beni, götür kanatlarında bu gece Uçurup diyar diyar sev beni sevilmediğim kadar Unuttur yalnız yaşadığım her geceyi öyle gel
Gör beni, bulup karanlıklarda sar biraz Ki doğmasın sabahlar, al sevgim hiç vermediğim kadar Unuttur yalnız yaşadığım her geceyi öyle gel, gel
Sev, iste yeminler ederim aşka Belki bir daha hiç tutulmazlar İnanmasan bile gel, inandığım ne var ne yoksa Hiç vermediğim kadar
Al beni, götür kanatlarında bu gece Uçurup diyar diyar sev beni sevilmediğim kadar Unuttur yalnız yaşadığım her geceyi öyle gel bu gece...
Sev, iste yeminler ederim aşka Belki bir daha hiç tutulmazlar İnanmasan bile gel, inandığım ne var ne yoksa Hiç vermediğim kadar
Al beni, götür kanatlarında bu gece Uçurup diyar diyar sev beni sevilmediğim kadar Unuttur yalnız yaşadığım her geceyi öyle gel bu gece...
|
|
|
|
|
4426
|
Bi Müzik / Türkçe Şarkı Sözleri / Sezen Aksu - Bir Zamanlar Deli Gönlüm
|
: Mart 04, 2008, 08:45:05 ÖS
|
|
Sezen Aksu - Bir Zamanlar Deli Gönlüm
Ele avuca sığmazdı deli gönlüm Bir zamanlar nerdeydi şimdi nerde İster güneş ol yak beni Yağmurum ol ağlat beni
Aklım başka Duygularım başka yerde Bir deli rüzgar savurdu Beni böyle umutlu tutsak Benim altın kafeste
İster güneş ol yak beni Yağmurum ol ağlat beni Zincirleri yüreğimin artık sende
Yok ağlatamaz asla beni Bir gün ayrılık Pişmanlığım nefret olmaz Öfke olmaz Senden daha acı bir hasret bulunmaz
İster güneş ol yak beni Yağmurum ol ağlat beni Acılarla sevinçlerle yaşat beni
Söz: Ülkü Aker Müzik: Onno Tunç
|
|
|
|
|
4427
|
Bi Müzik / Türkçe Şarkı Sözleri / Sezen Aksu - Bir Kuş Uçur
|
: Mart 04, 2008, 08:44:38 ÖS
|
|
Sezen Aksu - Bir Kuş Uçur
Hep karanlık hep karanlık Yeter artık yeter Bir avuç kar beyazı Bir adım yol bana Bir nefes ver Bir fısılda
Hep karanlık hep karanlık Yeter artık yeter Bir avuç kar beyazı Bir adım yol bana Bir nefes ver Bir fısılda
Dağlar duvar olsa önüme Yollar kördüğüm düğümlense Dönmem gözümü dağlasalar İpe götürseler bir kuş uçur yeter
Dağlar duvar olsa önüme Yollar kördüğüm düğümlense Dönmem gözümü dağlasalar İpe götürseler sen bir çağır yeter
Bir küçük pencere Bir aydınlık bana
Dağlar duvar olsa önüme Yollar kördüğüm düğümlense Dönmem gözümü dağlasalar İpe götürseler bir kuş uçur yeter
Dağlar duvar olsa önüme Yollar kördüğüm düğümlense Dönmem gözümü dağlasalar İpe götürseler sen bir çağır yeter
Bir küçük pencere Bir aydınlık bana
Hep karanlık hep karanlık Yeter artık yeter
|
|
|
|
|
4428
|
Bi Müzik / Türkçe Şarkı Sözleri / Sezen Aksu - Bir Çocuk Sevdim
|
: Mart 04, 2008, 08:44:08 ÖS
|
|
Sezen Aksu - Bir Çocuk Sevdim
Bir çocuk gördüm uzaklarda Gözleri kederli hatta korkulu Her şeye rağmen bir an gülümsedi çocuk Sıcak sade ama biraz kuşkulu
Bir çocuk sevdim uzaklarda Sanıyordum ki onun özlemi de buydu O ise bir bakışta beni örtülerimden Yalnızca yalnızca duygularıyla soydu
Ben böyle yürek görmedim böyle sevgi Şimdi çocuk büyümekte günbegün Bütün hüzünleri okşadı birer birer Gizli bir ümide sarılarak biraz küskün
Ben böyle yürek görmedim böyle sevgi Şimdi çocuk büyümekte günbegün Bütün hüzünleri okşadı birer birer Gizli bir ümide sarılarak biraz küskün
Bir çocuk gördüm uzaklarda Biraz çocuk biraz adam biraz hiçti Ellerinde yaşlı zaman demetleri Daha önce denenmemiş yeni bir yol seçti
Bir çocuk sevdim uzaklarda Bir elinde yarın öbür elinde dün Erken ihtiyarlamaktan sanki biraz üzgün Dünyanın haline bakıp güldü geçti
Ben böyle yürek görmedim böyle sevgi Şimdi çocuk büyümekte günbegün Bütün hüzünleri okşadı birer birer Gizli bir ümide sarılıp küstü
|
|
|
|
|
4429
|
Bi Müzik / Türkçe Şarkı Sözleri / Sezen Aksu - Bir Başka Aşk
|
: Mart 04, 2008, 08:43:43 ÖS
|
|
Sezen Aksu - Bir Başka Aşk
İçimde tüm umutlar bir bir yitip gidiyorken Hayatı sırça bir köşk gibi diye tanıyordun Daha sen bebektin bir tanem Her aşkta biraz daha büyüyordun Ve bir anda Bir başka aşkla alev alev Tutuşup ta birden yeni baştan oldun
Kendi canından İçimde kavga eden senler Bir bir karışıyor Ömrüme senden de önemli Bir şey karışıyor
Daha dün bebektin bir tanem Kendini her şey sanıyordun Ve bir anda Bir başka aşkla alev alev Tutuşup ta birden Yeni baştan oldun
|
|
|
|
|
4430
|
Bi Müzik / Türkçe Şarkı Sözleri / Sezen Aksu - Bir Acı Kahvenin
|
: Mart 04, 2008, 08:43:19 ÖS
|
|
Sezen Aksu - Bir Acı Kahvenin
Gün olur da bir dost ararsan eğer Açıktır kapım sana çekinmeden gel Sözlerimde inan ne sitem Ne de kırgınlık bulamazsın Bir gün yolun düşerse eğer Beni bıraktığın gün gibi Yine dost bulacaksın
Gün olur da bir dost ararsan eğer Ne olursa olsun geçen zaman da Sanki bir şey olmamış gibi karşılarım Seni yılların özlemiyle kucaklarım
Bir acı kahvenin kırk yıl Hatırı vardır derler Az mı içtim ellerinden Unutmadım o günleri gel Buraya yolun düşerse eğer
Gün olur da bir dost ararsan eğer Ne olursa olsun geçen zaman da Sanki bir şey olmamış gibi karşılarım Seni yılların özlemiyle kucaklarım
|
|
|
|
|
4431
|
Bi Müzik / Türkçe Şarkı Sözleri / Sezen Aksu - Biliyorsun
|
: Mart 04, 2008, 08:42:47 ÖS
|
|
Sezen Aksu - Biliyorsun
Hayat bazen öyle insafsız ki Küçük bir boşluğundan yakalar Hissettirmez en zayıf anında Seni ta yüreğinden yaralar
Ellerin kolların bağlansada Başında kasırgalar kopsada Sen tüm gücünle karşı koysanda Seni acımasız sevdaya salar
Sende benim kadar gerçekleri görüyorsun Beraber olamayız benim gibi biliyorsun Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun
Haklısın biraz geç karşılaştık Oysa hiç konuşmadan anlaştık Bazı şeyler var ki söylenmiyor Biz senle sözleri susarak aştık
İnsan acılarla kıvransa da Ve o aşkta bir daha doğsa da Dünyasını yeniden kursa da Düşler ve gerçekler ayrı ayrı yaşar
Sende benim kadar gerçekleri görüyorsun Beraber olamayız benim gibi biliyorsun Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun
|
|
|
|
|
4432
|
Bi Müzik / Türkçe Şarkı Sözleri / Sezen Aksu - Bile Bile
|
: Mart 04, 2008, 08:40:10 ÖS
|
|
Sezen Aksu - Bile Bile
Bir arada olabilmek ne mümkün Bir arada kalabilmek İmkansız Seneler alıp gitmiş Ne var ne yoksa her şeyi
İnanılmaz değişen ben miyim İnanılmaz bu yabancı da kim Sen misin böyle uzak Veda sözleri söyleyen
Geri dönmek inan işten değil Hani var ya tutamazsın kendini Bir ümitle ya olursa dersin hep Bile bile herşeyin bittiğini
Sonradan kor,sonradan kor Ayrılıklar an be an Akıp gider zaman sana aldırmadan...
|
|
|
|
|
4433
|
Bi Müzik / Türkçe Şarkı Sözleri / Sezen Aksu - Bırak Beni
|
: Mart 04, 2008, 08:37:37 ÖS
|
|
Sezen Aksu - Bırak Beni
Bırak beni yeter aldattığın yeter bırak beni Deli ettin artık çek git bu nasıl sevgi Sen kendine aşıksın sen yalancısın Hatta sevişirken bile yabancısın Sen kimsin sen ne rahat insansın bırak Bırak benim için ne mümkün ayrılmak Ben ayrılamam sen beni bırak Bırak... Bırak...
Seviyorum kahretsin Seviyorum elimde değil Çok seviyorum ah neden Yaşadığım en deli aşksın sen
Seviyorum kahretsin Seviyorum elimde değil Çok seviyorum ah neden Yaşadığım en deli aşksın sen
Çok istedim, unutmak istedim esmer ellerini Gözlerini, kokunu, yanık tenini Bana dokunduğun anda hislerimi Unutmadım oysa sen bir yalancısın Sen kimsin sen ne rahat insansın bırak Bırak benim için ne mümkün ayrılmak Ben ayrılamam sen beni bırak Bırak... Bırak...
|
|
|
|
|
4434
|
Bi Müzik / Türkçe Şarkı Sözleri / Sezen Aksu - Beyza
|
: Mart 04, 2008, 08:37:03 ÖS
|
|
Sezen Aksu - Beyza
Hey kimse yok mu orda Anne benim kızın Bak yüzüme Dokun hadi saçlarıma
Kimseyi acıtmak istemezdim aslında Ne olur inanma Onlar için daha fazla acı çektim Bölündüm defalarca Onların bebeklerini de kırdılar Gözlerini oydular Durdurmak istedim Anne beni çok yanlış anladılar
Kimseyi acıtmak istemezdim aslında Ne olur inanma Onlar için daha fazla acı çektim Bölündüm defalarca Onların bebeklerini de kırdılar Gözlerini oydular Durdurmak istedim Anne beni çok yanlış anladılar
|
|
|
|
|
4435
|
Bi Müzik / Türkçe Şarkı Sözleri / Sezen Aksu - Beşik
|
: Mart 04, 2008, 08:35:30 ÖS
|
|
Sezen Aksu - Beşik
Buraya bol acı çekmeye geldik Hazdan kendimizden geçmeye geldik Hayat iksirinden içmeye geldik Geldik... Gidiyoruz...
Yollar dikenli yollar ıtır yasemen Her lezzeti tattık aynı kaseden Şeytan gibi bizi tene hapseden Bizdik... Biliyoruz...
Beşik gibi sallar hayat bizi Basar çeker vesikalık resmimizi Gözlerimiz kimlik belgesi gibi Kayıt tutar ya buz ya süt mavisi
Kusursuz... Teşrifli...
Aşk vuruyor yeniden hala kalan masumiyetimizi Biz altında imzası olan aşıklar Böyle yazdık vasiyetimizi
Ele verir bizi... Kusursuz, teşrifli...
|
|
|
|
|
4436
|
Bi Müzik / Türkçe Şarkı Sözleri / Sezen Aksu - Benimle Ol
|
: Mart 04, 2008, 08:34:36 ÖS
|
|
Sezen Aksu - Benimle Ol
Bende zincirlere sığmayan o deli sevdalardan Kızgın çöllerde rastlanmayan büyülü rüyalardan Kolay kolay taşınmayan doludizgin duygulardan Yalanlardan dolanlardan daha güçlü bir yürek var
Haydi gel benimle ol oturup yıldızlardan Bakalım dünyadaki neslimize Ordaki sevgililer özenip birer birer Gün olur erişirler ikimize
Uzanıp yüreğinin ateşiyle yeniden Yıldızları tek tek yakacağım Sarılıp güneşlere sevgimizle göklerden Mavi mavi taçlar takacağım
|
|
|
|
|
4437
|
Bi Müzik / Türkçe Şarkı Sözleri / Sezen Aksu - Beni Unutma
|
: Mart 04, 2008, 08:34:08 ÖS
|
|
Sezen Aksu - Beni Unutma
Bir gün daha yaşandı ve bitti Küçük sevinçleri ve küçük kederleriyle Herhangi bir gündü çok önemli değildi Seni düşündüğüm birkaç andan başka
Bilirim herkes payına düşeni yaşar Ve her yeni günde değişir hep birşeyler Sen de kendi payından bir hatıra seç ne olur O ben olayım beni unutma
Beni unutma, unutma, beni unutma Bilirsin unutulmak dokunurya her insana Sen de kendi payından bir hatıra seç Ve o ben olayım unutma, beni unutma
Beni unutma, unutma, beni unutma Bilirsin unutulmak dokunurya her insana Sen de kendi payından bir hatıra seç Ve o ben olayım unutma, beni unutma
Bilir misin seni gerçekten sevdim Sevdiğim daha birçok şeyin arasında Bir tek seni seçtim hatıralar arasında Sebep diye bir küçük mutluluk
Beni unutma, unutma, beni unutma
|
|
|
|
|
4438
|
Bi Müzik / Türkçe Şarkı Sözleri / Sezen Aksu - Beni Kategorize Etme
|
: Mart 04, 2008, 08:33:34 ÖS
|
|
Sezen Aksu - Beni Kategorize Etme
Beni kategorize etme Benle oynama Yaftayı yapıştırıp Bana isim koyma Karikatürleştirme beni İlahlaştırma Tabulaştırma sakın tabulaştırma
Ben seni öyle sevdim öyle sevdim Ben seni öyle sevdim böyle mi sevdim
Matematiklaştirme beni çarpma, bölme Toplama, çıkarma sakın beni hesaplaştırma Mekanikleştirme beni otomatiklaştirme Yarıştırma sakınonla bunla karşılaştırma
Sıkıştırıp tıkıştırma beni depolaştırma Duygularım yok oldu yüreğimi nasırlaştırma Beni demoralize etme depolitize etme Her işten kaçar oldum beni illegalize etme
|
|
|
|
|
4439
|
Bi Müzik / Türkçe Şarkı Sözleri / Sezen Aksu - Benden Selam Söyleyin Bütün Aşklarıma
|
: Mart 04, 2008, 08:33:09 ÖS
|
|
Sezen Aksu - Benden Selam Söyleyin Bütün Aşklarıma
Unutuldum,unutuldum Kurutulmuş güller gibi Yosun tutmuş duvarlara Yazılmış günler gibi Gece bitmez gündüz bitmez Bu yalnızlık hiç bitmez Ne kavgam bitti ne sevdam Ömür geçer gönül geçmez
Her ayrılık bir vurgun değmeyin yaşlarıma Benden selam söyleyin bütün aşklarıma x2
Çiçeklerim dökülür her mevsim Sonra yeniden açar Ümidimin boynu bükülür Sonra deniz bin defa taşar
Unutuldum,unutuldum Kurutulmuş güller gibi Yosun tutmuş duvarlara Yazılmış günler gibi Gece bitmez gündüz bitmez Bu yalnızlık hiç bitmez Ne kavgam bitti ne sevdam Ömür geçer gönül geçmez
Her ayrılık bir vurgun değmeyin yaşlarıma Benden selam söyleyin bütün aşklarıma x2
|
|
|
|
|
4440
|
Bi Müzik / Türkçe Şarkı Sözleri / Sezen Aksu - Ben Sevdalı Sen Belalı
|
: Mart 04, 2008, 08:32:45 ÖS
|
|
Sezen Aksu - Ben Sevdalı Sen Belalı
Sen beni, sen, sen unutmuş gibisin Ben hala deliyim hala sevdalı
Sen, sen beni unutmuş gibisin Ben hala deliyim hala sevdalı
Yaktığın ateşi söndüremedim Sen hala çılgınsın hala belalı Oof hala belalı...
Çekmeye razıyım kaprislerini İstersen zincire vur ellerimi Ne olur birtanem anla halimi Ben hala deliyim hala sevdalı Ben hala deliyim hala sevdalı
Sen benden,sen vazgeçmiş gibisin Ben hala tutkunum hala yaralı
Sen benden,sen vazgeçmiş gibisin Ben hala tutkunum hala yaralı
Yaktığın ateşi söndüremedim Sen hala çılgınsın hala belalı Hala belalı...
Bu sevda bir anda bitebilir mi Gerçekler yalana dönebilir mi Ne olur bir tanem anla halimi Ben hala deliyim hala sevdalı Ben hala deliyim hala sevdalı
|
|
|
|
|